Animatori

NEŠA ROCK N ROLL

Svetski šampion u slavljenju dečijih rođendana!
Legenda kaže da je jedanput sam samcijat držao lastiš za preskakanje na dva rođendana dok se gosti nisu među sobom izbrkali toliko da su roditelji kući odveli sasvim pogrešnu decu. Slavljenik sa prvog rođendana je dobio sve pogrešne poklone, ne znajući da je i sam poklonjen slavljenici iz druge igraonice na zahtev njene mlađe sestre. Nešine specijalne sposobnosti su: škola letenja, luping i razne vrste vrteški od kojih otpadaju uši i diže se kosa na glavi (najčešće mamama).

MARKO HAOS

Priznati maratonac u držanju rođendana na kratke staze. Iz niskog starta seže do zvezda i u stanju je da priredi nezaboravan provod svima koji mu se nađu na putu. U ritmu lude muzike on je u stanju da proguta vatrenu lopticu i preskoči samog sebe. Na poslednjem rođusu je napravio toliki haos da deca nisu želela da odu kući pre nego što im oda tajnu kako uspeva da iz nosa izvuče kineski štapić. Super moći: pijana vrteška, hodanje po mesecu i tobogan.

LATICA CVETIĆ

Za razliku od cveća na koje ste navikli ovaj posebni izdanak ne sedi na jednom mestu i vrši fotosintezu. Zapravo vrlo je nemirna i teško ju je uhvatiti bez osmeha na licu. Ako ste ljubitelji proslava, igranja, torti i duvanja u svećice, Laticu ćete pratiti u svakoj igri, dajući sve od sebe i tražiti da dobijete još.
Ako ikada poželite da podelite sa njom koliko vam je bilo lepo i zabavno, slobodno joj možete poslati poljubac, zagrliti je ili je jednostavno – zaliti.
Nagrade: veš mašina, svet naopačke, crtanje po licu.

PERA KAPUERA

U svom laboratorijskom mantilu užurbano stiže sa torbom punom naučnih aparata, igračaka i sprava za merenje.
Tehnička podrška u našem animatorskom društvu bilo da se radi o nekoj optičkoj iluziji, slaganju slagalice ili brzinskom duvanju balona, on uvek ima spreman trik u rukavu kojim će vas zadiviti. I dok nespretno pokušava da vam pokaže svoj poslednji eksperiment Pera vas pozdravlja rečima – "Ne pokušavajte ovo kod kuće".
Perini trikovi: vatromet, imitiranje glasova i pitanja i zagonetke.

AJELENA

Kada smo je prvi put pitali kako se zove odgovorila je: ‚‚aaa a...Jelena‚‚ što objašnjava njeno animatorsko ime na koje mogu da je zovu sva deca ... i verujte odazvaće se. A kada dođe od nje očekujte sve samo ne dosadu: igre, muziku, prskalice, vatromete, a u poslednje vreme i veće vatrene rekvizite.
Devojka koja stavlja ‚‚A‚‚ u ‚‚Animator‚‚ kod koje nema ‚‚ali‚‚ kad se radi ‚‚Hali Gali‚‚ ... AaaaaaaJelena ! ! !

CRVENA

Ako slavite rođendan na prvi dan proleća - sa Crvenom je svaki dan takav. Sunce greje, trava raste atmosfera puca od radosti i uzbuđenja. Pokloni i torta su važan deo svake rođendanske proslave, ali za dobru proslavu je najbitnije društvo!
Ako želiš da svoju žurku prepustiš u sigurne ruke i topao zagrljaj Haos animatora i da svoj rođendan želiš da obojiš rumenilom - za tebe i tvoje društvo tu je Crvena - sa igrama za velike i male i plesnim pokretima koji pomeraju tlo pod nogama.

STOLE ŽBUN

Da li je to avion? Da li je to ptica? Da li je to mač? Ili mačka? Jeste! Sve je to naš klovn Stole koji pravi od balona mačeve iz mašte, matematičke jednačine izašle direkt iz blesave frizure ili autobusku kartu kada vam pokazna ostane u večernjem odelu.
Od ovog klovna možete očekivati kišu iz crvenog nosa, vetar iz komičnog kišobrana ili priču o izgubljenom plemenu. Sve što smo zamislili da nam treba i sve iza čega možemo da nestanemo dimu - on zna. Videćete ga kako šeta sa pantalonama punim trikova i glavom punom pameti. Nema savršenijeg klovna.

KAPETAN LUKA

Dok zabavna lađa uplovljava u tvoju luku na njenom pramcu ponosno stoji Kapetan Luka - kom na ramenu sedi figura papagaja od balona koja se suzdrzava da ne pukne od smeha Lukinih brojnih fazona i avantura koje je uvek spreman da podeli. I dok se na jarbolu umesto piratske zavese suše kupaće gaće - pripremite se da sa Kapetanom Lukom zaronite u bazen žurke i ludila.
Spec sposobnosti: pravljenje životinja od balona, pravljenje cveća od balona, pravljenje buke od balona* BOOM!!!

MIKI MAN

Novi superheroj u Haos Animatorima. Njegova super moć je muzika i na tvoju žurku donosi pravu disco atmosferu. On u jednoj sekundi može da poraste i do preko 3 metra i kao što DJ-evi vrte ploče tako i on prevrće decu naglavačke.
Neka se pogase svetla i polete konfete i neka se tvoj party pretvori u jedan mali muzički festival. One-man dance arena - pozdravite Miki Man-a.

CHASE

Chase faca na Haos se baca. Chase je najbolja šapa haos animacije. Bez obzira na vrstu proslave, godište i broj dece, Chase će lako odgovoriti na sve izazove koje postavite pred njega. Brz, spretan i uvek pun takmičarskog duha za sve drugare željne dobrog provoda.
Zajedno sa svojom patrolom animatora Chase faca - na HAOS se baca.