Animatori

NEŠA ROCK N ROLL

Svetski šampion u slavljenju dečijih rođendana!
Legenda kaže da je jedanput sam samcijat držao lastiš za preskakanje na dva rođendana dok se gosti nisu među sobom izbrkali toliko da su roditelji kući odveli sasvim pogrešnu decu. Slavljenik sa prvog rođendana je dobio sve pogrešne poklone, ne znajući da je i sam poklonjen slavljenici iz druge igraonice na zahtev njene mlađe sestre. Nešine specijalne sposobnosti su: škola letenja, luping i razne vrste vrteški od kojih otpadaju uši i diže se kosa na glavi (najčešće mamama).

MARKO HAOS

Priznati maratonac u držanju rođendana na kratke staze. Iz niskog starta seže do zvezda i u stanju je da priredi nezaboravan provod svima koji mu se nađu na putu. U ritmu lude muzike on je u stanju da proguta vatrenu lopticu i preskoči samog sebe. Na poslednjem rođusu je napravio toliki haos da deca nisu želela da odu kući pre nego što im oda tajnu kako uspeva da iz nosa izvuče kineski štapić. Super moći: pijana vrteška, hodanje po mesecu i tobogan.

CRVENA

Ako slavite rođendan na prvi dan proleća - sa Crvenom je svaki dan takav. Sunce greje, trava raste atmosfera puca od radosti i uzbuđenja. Pokloni i torta su važan deo svake rođendanske proslave, ali za dobru proslavu je najbitnije društvo!
Ako želiš da svoju žurku prepustiš u sigurne ruke i topao zagrljaj Haos animatora i da svoj rođendan želiš da obojiš rumenilom - za tebe i tvoje društvo tu je Crvena - sa igrama za velike i male i plesnim pokretima koji pomeraju tlo pod nogama.

KAPETAN LUKA

Dok zabavna lađa uplovljava u tvoju luku na njenom pramcu ponosno stoji Kapetan Luka - kom na ramenu sedi figura papagaja od balona koja se suzdrzava da ne pukne od smeha Lukinih brojnih fazona i avantura koje je uvek spreman da podeli. I dok se na jarbolu umesto piratske zavese suše kupaće gaće - pripremite se da sa Kapetanom Lukom zaronite u bazen žurke i ludila.
Spec sposobnosti: pravljenje životinja od balona, pravljenje cveća od balona, pravljenje buke od balona* BOOM!!!

CHASE

Reklo bi se da je on čovek koji ima srce psa.
Velik je, ali nije strašan, narogušen i ljut sav. On je umiljato kuče uvek spremno za zabavu, a njegov pseći njuh lako otkrije tajne svake igre. Rođendan ima poseban šmek kada ga vodi Chase. On nije cela naša žurka, ali učini žurku celom.
Obeležio je teritoriju sportske animacije i učinio je svojim zaštitnim znakom, ali nisu mu strana ni polja mašte sa najmlađima.
Na pomen žurke uvek će mahati repom i zato se Haos animatori ponose Chaseom.

TIJANA

Ona više ne može da raste i ostala je dovoljno sitna da se stopi sa nekima od vas. Njena ruka iscrtava najlepše bajke, a usta objašnjavaju najzanimljivije igre.
Specijalnost joj je crtanje, ali joj je srce zaigralo i uz najlepše pesme, tako da je počela da pleše. Njena igra se preliva sa najlepšim bojama na krilima, a poznata je i po plesu sa vatrom. Čak vam nismo ni sve rekli o njoj.
Ona je velika u svom malom telu, a na vama je da otkrijete šta se sve krije u jednoj nestvarnoj osobi sa imenom Tijana.

TIJA

Za akciju uvek spremna, Tija je animator koji ne sakriva crvenilo kada je srećna. U sekundi smisli nešto toliko blesavo i svi je prate u tome.
Kada je klovn, svi su njen cirkus. Kad je gusar, svi su posada. Kad je policajac, svi su njena brigada. Ona ima lice razdraganih kučeta, uvek spremno za igru. I često kada se pitaš: hoćemo li ovo da uradimo ti i ja, uradi ga Tija.

ĆEĆA

Da li je to tenk? Da li i je to brežuljak? Da li je to klovn? Jeste, jeste i jeste!
Poznato ime u rođendanskim krugovima. Pamte ga i oni najmlađi koji se na njega penju i oni najstariji koji sa njim kuliraju.
Za čas posla postane gusar, patuljak ili klovn. Kada on progovori kolači u blizini se tope.