KAD PORASTEM BIĆU ANIMATOR!

Kada smo bili mali pravili smo se da smo veliki, sada kada smo veliki pravimo se da smo mali…

Ali onda smo shvatili da nije važno da li smo veliki ili mali. Postalo je važno samo jedno… a to je IGRA.Nismo želeli da postanemo obični i dosadni. Nismo želeli da imamo poslove od kojih ćemo se umoriti. Nismo želeli da dozvolimo da naša kreativnost presuši i zato smo odlučili da postanemo animatori.Nismo ni slutili to da ćemo vrlo brzo osvojiti tako veliku pažnju i ljubav. Da ćemo postati živi super heroji, a ne kao oni sa ekrana. Da magija, svetleća i vatrena zaista postoji i van crtanih filmova. Izmislili smo novu stvarnost, a onda smo time zagolicali vašu želju i došli ste da nam se pridružite.

Kako se to dogodilo? I mi smo još uvek u čudu… Da će ako se ovako nastavi vrlo uskoro pored lekara, pilota, pevača… ravno stajati želja  “Kad porastem biću Animator”.

Oduvali ste nas svojom inicijativom. Svi vi koji ste rekli “Pridružujemo vam se”. A onda ste trčkarali po štrandu i bili uzor ostalim drugarima da i oni postanu Haos Juniori. Koliko ste iznenađivali nas toliko smo videli začuđena lica gostiju koji su dolazili. Kako neko mali može biti toliko veliki?! Trikovi su vam bili kao da ste ih radili svaki dan, pomoć oko igara kao da ste sa nama na rođusima svaki dan… Ali onda smo se setili, pa da… vi i jeste na rođusima svaki dan, vi jeste ti koji stalno idete sa rođusa na rođus i tačno znate šta je to što je dobra žurka.  I to je onda veliki kompliment za nas od vas profesionalaca za rođuse kada nam kažete “Bilo je Sjaajno!!!”

haos-juniori-1 haos-juniori-3

Želimo da znate da smo tu za vas. Kao drugari, kao mentori, kao braća i sestre, kao žongleri i klovnovi… Ali najviše kao prijatelji. Šta god možemo da učinimo da ispunimo vaše želje tu smo da nas povučete za rukav i odvedete u svoje snove. Za sve što od nas želite da naučite ili što VI NAS želite da naučite dobrodošli ste da delimo sva saznanja i veštine.

Roditelji… Hvala vam što nam ukazujete poverenje i podršku, Hvala što ste tu da podržite svoje najmlađe da budu još lepši i bolji ljudi. Jer se mi trudimo upravo to da ostvarujemo, da sve što činimo gradi bolji i lepši svet za život.

Budimo deo toga, nastavimo da negujemo to zrno ljubavi koje se usadilo. Hajde da nikada, nikada ne prestanemo da verujemo da je SVE MOGUĆE!

Vaši Haos Animatori

 

haos-juniori-2 haos-juniori-4