VATRENA VIOLINA

Prodorna, a nežna. Za srce – a istovremeno vatrena!

Naš jedinstveni show na ovim prostorima.

Dok uživate u vatrenom zvuku koji ostavlja bez daha, ispred vas će se otvoriti snažni talas koji će napraviti nova sećanja i savršene snimke.

LED Perje

Prvi kabare rekvizit ulepšan LED svetlima. Lepeze sa belim perjem koje reflektuje svetlost. U kombinaciji sa muzikom nastaje nestvaran performans koji ostavlja bez daha.

SVILA za Akrobacije

Performans koji uključuje kombinaciju akrobatike i plesnih pokreta u vazduhu na dve svilene trake duge preko 7m. Ovo je način da se spoji ples, gimnastika, kreativnost i muzika na jedinstven način.

VATRENI Show

Svaki festival zaslužuje barem jedan spoj života i smrti. Ovaj show je pravi način za to. Bogat izbor rekvizita, i performans savršeno uklopljen uz muziku. Bljuvanje vatre, paljenje podijuma, vatrene krune, velike kocke i još mnogo toga.

VATRENE PYREZE

Dodajte veliku vatru u vaše srce i još jedno maestralno sećanje u vaše doživljaje.

Vatrene pyreze (pyro-lepeze) su naša ogromna vatrena senzacija i svako ko vidi, čak i ako se uplaši malkice, imaće šta da prepričava.

ŠTULAŠI

Svi se čudimo onome što je drugačije od nas, pa tako i njima. Atraktivno kostimirani animatori na štulama koji svojom veličinom privlače prolaznike i zabavljaju posetioce.

DŽAMBO Baloni

Savršen i osvežavajuć uvod za svaki festival. Privući će svako dete željno smeha. Najveći baloni od sapunice koji se puštaju na vetru, a onda i najveće takmičenje u bušenju.

DISKO ROBOT

LED ROBOT je atraktivno kostimirani svetleći animator na štulama koji svojom pojavom izaziva različite emocije kod posetilaca. Od asocijacija na velike transformerse do sećanja na disko žurke. On je savršena završnica svakog događaja.