SVILA za Akrobacije

Performans koji uključuje kombinaciju akrobatike i plesnih pokreta u vazduhu na dve svilene trake duge preko 5m. Ovo je način da se spoji ples, gimnastika, kreativnost i muzika na jedinstven način.

DISKO ROBOT

LED ROBOT je atraktivno kostimirani svetleći animator na štulama koji svojom pojavom izaziva različite emocije kod posetilaca. Od asocijacija na velike transformerse do sećanja na disko žurke. On je savršena završnica svakog događaja.

LED Show

Najveći izbor LED rekvizita u našoj zemlji i šire. Svetleći rekviziti koji imitiraju polarnu svetlost u duginim hologramskim i stroboskopskim efektima. U ponudi su nam:

– LED krila

– LED poi

– LED štap

– LED obruč

– LED lepeze od perja

DŽAMBO Baloni

Savršen i osvežavajuć uvod za svaki festival. Privući će svako dete željno smeha. Najveći baloni od sapunice koji se puštaju na vetru, a onda i najveće takmičenje u bušenju.

Figure od balona i naši super KLOVNOVI!

Klovnovi su neizostavan deo svake dečije žurke, pa i one najveće – festivalskog karaktera. Po pitanju pozivanja prolaznika na učestvovanje oni su neumorni i uporni. A opet, zabavni i svojom radošću upadljivi.

ŠTULAŠI

Svi se čudimo onome što je drugačije od nas, pa tako i njima. Atraktivno kostimirani animatori na štulama koji svojom veličinom privlače prolaznike i zabavljaju posetioce.

VATRENI Show

Svaki festival zaslužuje barem jedan spoj života i smrti. Ovaj show je pravi način za to. Bogat izbor rekvizita, i performans savršeno uklopljen uz muziku. Bljuvanje vatre, paljenje podijuma, vatrene krune, velike kocke i još mnogo toga.

AERIAL RING

Obruč je dinamičan rekvizit koji spaja snagu i umetnost u vazduhu. Od nežnih pokreta do zastrašujućih okreta. Savršen i za dnevne i večernje varijante jer ima mogućnost LED rasvete.

HYPER CUBE Show

Ovo je najveći rekvizit za žongliranje koji prevazilazi mogućnosti ljudske snage. U pitanju je ogromna aluminijumska kocka kojom performer manipuliše koristeći razne tehnike.

MAĐIONIČAR - MAGIČNI LUKA

Mađioničar sa nastupom pogodnim i zabavnim za sve uzraste. Način da se u festival unese magija i mistika. Ako ste mislili da ste videli sve, njega niste. Magični Luka sa trikovima iluzije, letećim stolom i asistentkinjom koja ostaje da lebdi.

TABLE MAGIC – klubska animacija. Mađioničar od stola do stola pokazuje trikove posetiocima.

LED Perje

Prvi kabare rekvizit ulepšan LED svetlima. Lepeze sa belim perjem koje reflektuje svetlost. U kombinaciji sa muzikom nastaje nestvaran performans koji ostavlja bez daha.

MIRROR MAN

Na prvom i drugom mestu najviših u ovoj zemlji, nalaze se naši Mirror Men drugovi. Zlatni i Srebrni čovek od stakla, festivalska atrakcija ili najveći prijatelj na žurci!

Slike će pasti i svi će hteti da budu deo slagalice od ogledala. I svako će videti u njemu deo sebe.

ACRO dance

Korak plesa.
Dva skoka ljubavi.
Tri akrobacije.

I tako mnogo dalje, dok se ne uskladi jedan savršen doživljaj, dok muzika i koraci ne postanu jedno sa našim akrobatama. Topli i nežni, snažni i neustrašivi…ples akrobacije srca!

VATRENA VIOLINA

Prodorna, a nežna. Za srce – a istovremeno vatrena!

Naš jedinstveni show na ovim prostorima.

Dok uživate u vatrenom zvuku koji ostavlja bez daha, ispred vas će se otvoriti snažni talas koji će napraviti nova sećanja i savršene snimke.