KO SU TI HAOS JUNORI?

Šta još postoji sem škole i raspusta? Postoje one male vikend pauze kada je sve dozvoljeno i kada između dva domaća imamo prilike da se nađemo sa celim svojim razredom i pravimo Haos.

A kako bi bilo kada biste svakog vikenda mogli da budete počasni gost na bilo kojoj rođendanskoj proslavi? Dobrodošli u Haos Juniore.

Okruženi sa velikim brojem zaljubljenika u putovanje, filmove i muziku – ova Juniorska Ekipa drugara se razvija u jednom prijatnom i vrednom ambijentu. Mi negujemo jednakost, verujemo da svaki član naše animatorske ekipe ima jednako pravo glasa i podjednako vredne ideje. Mi negujemo komunikaciju – a to je nešto što će svima svakako koristiti u daljem odrastanju.

Pored uživanja – naravno posete rođendanima donose i veliku dozu odgovornosti. Poštovanje rokova, predstavljanje na događajima, ugovaranje, spremanje animacije, prisustvovanje juniorskim sastancima – pa sve do prvih reči pesme: ’’Danas nam je divan, dan…’’ jedan animator, kao i junior – mora da bude na pozoru, na raspolaganju, i da dobro prati situaciju oko sebe. Mi više nismo samo počasni gosti – mi smo sad domaćini.

Tako da ako se osećate da Vas ne zanimaju sportovi, ili kursevi muzike (pa čak i ako već pohađate neke od njih) – ali biste želeli da se okušate u jednom novom izazovu – zašto ne probati da budete Haos Junior i vidite kakva poznanstva i iskustva Vam to može doneti