ROĐENDANI – VODIČ ZA MAME

Živimo u novom modernom i brzom vremenu – sve je manje proslava i jubileja za čije obeležavanje smo spremni da odvojimo ceo dan – ali kao što nas stara izreka uči-nije bitan kvantitet nego kvalitet.

Potražnja za organizovanim slavljima – svadbama, krštenjima i pre svega rođendanima je sve veća. Da li to oduzima neko vreme od tradicije ili protokola – naprotiv – čini ga sadržajnijim.

Sad možete da pravite kolače do mile volje – ne morate, i za to postoje službe, ali kom god delu proslave da se okrenete možete da mu se posvetite u potpunosti. Organizovanje gostiju, uređivanje enterijera – doterivanje Vašeg slavljenika kako bi mogao da izgleda lepo na fotografijama kojima ćete osvežavati uspomene godinama kasnije.

Sećate li se proslava kada bi se ekipe na rođendanima separatisale – dečaci i devojčice, deca iz razreda i rođaci, po stilu muzike koji slušaju – toga sada više nema. Sa modernim stilom animacije ne ostavljamo više prostora da razlike među gostima utiču na atmosferu. Vremena za biranje muzike više nema – a i ne treba da bude, jer muzika je samo noseći deo rođendana predviđen da daje ritam svim ostalim aktivnostima.

Nema više dece u krilu za svečanom trpezom – dok servirate zakusku ili se trudite da započnete razgovor sa rodbinom koju dugo niste videli. Mi – Haos Animatori, cenimo vreme koje ste uložili da biste organizovali svoju proslavu – tako da Vašu decu možete slobodno da prepustite nama.

Ako želite da Vaši najmlađi sa proslave izađu svečani i raspoloženi kao što su na nju ušli – ako želite da u povratku kući slušate njihove utiske sa igara na kojima su doživeli nešto veličanstveno – ako želite da Vaši gosti u potpunosti uživaju na slavlju koje Vi pravite – za vas su tu Haos Animatori.